dimecres, 4 de març del 2015

3r - Laboratori de cuina I

Per primera vegada, els alumnes de Tercer curs s’apropen, dins de l’assignatura d’Educació per a la Salut, al Laboratori de cuina en col·laboració amb Caprabo. En aquest curs, s’encarregaran de cuinar en equip receptes relacionades amb tot tipus de peix: peix blau, en conserva, en salaó i peix blanc.

Per començar, hem jugat una mica a fer d’indis, ja que la proposta que hem fet avui als diferents equips de cuina de la classe de Tercer ha estat l’elaboració d’una vivenda índia, un tipi, però utilitzant com a materials uns deliciosos seitons. A més, com podreu comprovar a les fotografies, les vivendes índies han estat acompanyades d’un vistós i saludable jardí d’amanida, amb enciam i tomàquets cirerol.


Us adjuntem a aquesta notícia, la recepta per si voleu reproduir aquest plat a casa vostra.

Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada