dijous, 12 de març del 2015

3r - Laboratori de cuina III

Després de cuinar peix blau, elaborar una amanida amb peix en conserva en oli, els alumnes de Tercer han preparat avui una recepta a base de peix blanc, en concret, una recepta amb lluç. Aquesta proposta, s’inspira en la tradicional combinació britànica de peix i patates, però adaptant-ne les tècniques culinàries per fer la preparació una mica més saludable, ja que si bé el peix l’han arrebossat i fregit, les patates les han elaborat al microones, amb molt poca quantitat d’oli. A més, recordeu que les patates es poden acompanyar d’una bona amanida feta amb el que t’agradi més (enciam, pastanaga, tomàquets, pebrot, olives, fruita seca, formatge, etc).

En acabar la recepta, hem explicat que es pot canviar el lluç per mero, llenguado, rap, etc... El que més us agradi o bé el que tingueu aquell dia a la nevera. Com que esperem que us animeu a fer-la a casa, us en deixem la recepta!


Que vagi de gust!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada