Després de cuinar peix blau,
elaborar una amanida amb peix en conserva en oli, els alumnes de Tercer han
preparat avui una recepta a base de peix
blanc, en concret, una recepta amb lluç.
Aquesta proposta, s’inspira en la tradicional combinació britànica de peix i patates, però adaptant-ne les
tècniques culinàries per fer la preparació una mica més saludable, ja que si bé
el peix l’han arrebossat i fregit, les patates les han elaborat al microones,
amb molt poca quantitat d’oli. A més, recordeu que les patates es poden
acompanyar d’una bona amanida feta amb el que t’agradi més (enciam, pastanaga,
tomàquets, pebrot, olives, fruita seca, formatge, etc).
En acabar la recepta, hem explicat
que es pot canviar el lluç per mero, llenguado, rap, etc... El que més us
agradi o bé el que tingueu aquell dia a la nevera. Com
que esperem que us animeu a fer-la a casa, us en deixem la recepta!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada