dijous, 5 de març del 2015

3r - Laboratori de cuina II

Després d’endinsar-se en el món de la cuina amb la recepta del “Tipi de peix blau”, els nois i noies de Tercer elaboren aquesta setmana una segona recepta utilitzant aquest tipus de peix però amb una lleugera diferència. En aquesta ocasió, el peix ja no és seitó o sardina sinó tonyina i està conservat en oli d’oliva, de manera que manipulen al Laboratori de cuina una nova manera de prendre peix partint d’una forma ancestral de conservació dels aliments.

La idea és elaborar una amanida molt marinera en la qual hi trobaran tonyina, pasta de tres colors en forma de cargol de mar i ous. Però si a l’anterior recepta van crear una autèntic tipi indi utilitzant els seitons fregits, en aquest plat el toc original ve donat pels ous marbrats o ous amb aparença de marbre de colors.

Us adjuntem a aquesta notícia, la recepta per si voleu reproduir aquest plat a casa vostra.


Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada